Bart-Jan Sol

In 2012 ben ik afgestudeerd als osteopaat. Na acht jaar werken als fysiotherapeut in mijn eigen praktijk in Arnhem, ga ik nu de nieuwe inzichten uit de osteopathie in de praktijk brengen. Ik vind het een uitdaging om –samen met mijn collega-osteopaat Dirk Anjema- twee nieuwe praktijken te starten: Osteopathie Veenendaal en Osteopathie Arnhem.

Als osteopaat vertaal ik de klachten van de patient op een heldere, duidelijke manier naar een concreet behandelplan waarin de oorzaken van deze klachten centraal staan. Naast het behandelen vind ik het ook belangrijk om mijn aanpak op een begrijpelijke manier uit te leggen aan de patient.

Na het afronden van mijn studie Fysiotherapie, ben ik gestart in het betaald voetbal bij AGOVV. Daar begeleidde ik als fysiotherapeut het eerste elftal. De ambitie om als zelfstandige aan de slag te gaan bleef groot. Dus volgde een aantal freelance-opdrachten bij verschillende fysiotherapie-praktijken.

Begin 2010 kreeg ik de mogelijkheid een praktijk over te nemen in Arnhem Centrum, die kans heb ik met beide handen aangegrepen. In 2012 kwam daar nog een locatie in Arnhem Zuid bij.Beide praktijken zijn gevestigd in een sportschool, waardoor behandelen, revalideren en begeleid sporten hand in hand samengaan.

Naast mijn werk als osteopaat, blijf ik eigenaar van de fysiotherapiepraktijken. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid patienten tussen deze praktijken door te verwijzen. Zo kan de osteopaat bijvoorbeeld na behandeling het advies geven om te gaan bewegen onder begeleiding van de fysiotherapeut. Door de nauwe samenwerking tussen osteopaat en fysiotherapeut vindt hier snelle en duidelijke afstemming plaats.

Ik ben direct te bereiken op 06 - 51695919 en per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-2014: Korte hefboom manipulaties met Daryl Herbert | Flanders International College of Osteopathy
-2014: Symposium Osteopathie - Chronische pijn | Phanta Rhei
-2015: Osteopathie en haar betekenis voor de functionele kaakgewrichtsorthodontie bij kinderen met Phillip van Caille DO | Phanta Rhei
-2015: Osteopathie en fascia, met Paolo Tozzi DO | Osteopathie College Sutherland
-2015 - heden | Opleiding osteopathie bij baby's en kinderen | Phanta Rhei

 

Tarieven:

 

Eerste consult
82,50 euro
Behandeling (45 min - 60 min)
82,50 euro

 

Betaling:

Betalen kan na afloop via PIN, u ontvangt een factuur per mail die bij uw zorgverzekeraar kan worden ingediend. 

 

Verwijzing:

Een verwijzing van een huisarts is niet nodig. Indien nodig verwijzen we u door naar de huisarts of specialist.

 

Annuleren:

Het annuleren van een afspraak dient telefonisch of per email en minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren. Bij een niet nagekomen afspraak worden de kosten in rekening gebracht.

 

Vergoeding verzekeraar:

Klik hier voor een overzicht van de vergoedingen osteopathie per verzekeraar.